SKI HIT ИЗТОЧЕН ТИРОЛ

SKI HIT ИЗТОЧЕН ТИРОЛ

Неограничен достъп до всички осем ски зони с една ски карта -SkiHit Osttirol.
Общо 186 км писти

Само с една ски карта може да се възползвате от зимата на макс в ски курортите Източен Тирол. Абсолютна сигурност за сняг, липса на чакане на лифтовете, оптимално подготвени и маркирани писти с най-много слънчеви часове в южната част на Алпите . Всичко това е гаранцията за вашето зимно забавление с общо 186 ски писти

Включени ски зони:
Großglockner Resort Kals-Matrei
Skizentrum St. Jakob
Lienzer Bergbahnen Zettersfeld
Lienzer Bergbahnen Hochstein
Skizentrum Sillian Hochpustertal
Obertilliacher Bergbahnen:
Mölltaler Gletscher
Ankogel Hochgebirgsbahnen

Großglockner Resort Kals-Matrei
Австрийската семейна ски зона
Преди години ски зоната Großglockner Resort Kals-Matrei беше призната за "най-семейно-ориентираната“ австрийска ски зона, с най-добро съотношение цена-качество". Това твърдение е вярно и днес, защото карането на ски е безплатно за деца до 6 години. GG Resort Kals-Matrei е най-голямата ски зона в Източен Тирол Намира се сред националния парк Hohe Tauern ( Хое Тауерн) и отправна точка са : Kals am Großglockner и Matrei in Osttirol.
Общо писти 44.6 km
Easy 9.5 km
medium difficulty 24.5 km
difficult 6 km
Freeride/ Routes 4.6 km


Новости зима 2023/2024:

6-местен седалков лифт със специална защита от атмосферни условия, както и отопление на седалките "Glocknerblick" в Калс
ски пътека от Adler Lounge до Matrei
щедра ски зона за начинаещи в Großdorf Kals
3 ски училища на място
ски депо в Matrei и Kals в долината и планинските станции *
оръдия за сняг вече и в по-ниската част (долината)

Skizentrum St. Jakob im Defereggental
Общо 34.8 ски писти и 9 лифта . Повечето от пистите са много лесни за ски с деца и това гарантира, че най-малките ще се забавляват докато карат с родителите си. Ски зоната St. Jakob im Defereggental с новия 6-местен седалков лифт беше призната за „топ ски зона“ от Skiresort.de, най-големият в света тестов портал за ски зони, с 14 награди, включително в и топ категорията „Екологичност”.

Lienzer Bergbahnen / Zettersfeld / Hochstein
Общо 37км ски писти и 10 лифта
“Skiing under the sun” -
Със своите 2000 часа слънчево греене годишно, Лиенц/Lienz се гордее с титлата „най-слънчевия град в Австрия“, а семейният ски курорт Zettersfeld представлява една зашеметяваща „слънчева тераса“. Zettersfeld е оборудван с 6 лифтови съоръжения, които ви изкачват удобно до надморска височина от 2278 метра, където снегът е гарантиран. Като противовес на взискателните писти на Hochstein, този ски курорт е много ценен и предпочитан от семействата с деца, както и от онези ентусиасти на зимните спортове, които просто искат да се насладят на един релаксиращ снежен ден.
Hochstein от друга страна се харесва не само на състезатели -професионалисти от Световната купа, но и на амбициозни скиори-любители. Ски зоната разполага с невероятно дълга писта за спускания: от най-горната станция на 1988 метра надморска височина можете да се спуснете право в града (668 метра н.в.).
Комбинираният лифт (осем седалков кабинков и шест седалков лифт) е много популярен, особено сред семействата с малки деца. По най-лесния и удобен начин можете да стигнете до Moosalm, където ще намерите полегата зона, оборудвана с лифт. Hochstein представлява идеалната ски зона за родители, които искат да се насладят на очарователни и предизвикателни писти, докато децата могат да се забавляват сами в зоната за детски писти.

Mölltaler Gletscher § Ankogel Hochgebirgsbahnen
Общо 42,7км ски писти и 9 лифта.
Суперплюсът на Mölltaler Gletscher и Ankogel: Няма чакане на лифтовете дори и в пиковите часове .И двата ски курорта в Hohe Tauern са лесно достъпни с кола
Ледникът Mölltal се намира в Каринтия. Като един от осемте ледника в Австрия, ледникът Mölltal близо до Flattach в района национален парк Hohe Tauern гарантира първокласни снежни условия и следователно предоставя идеални условия за ски и сноуборд. На над 3000 метра надморска височина можете да се насладите на пленяваща панорама и да карате ски по широките писти и тренировъчни трасета, използвани дори от ски звездите. Разбира се, 30-километровата ски зона Анкогел – Малниц не е една от най-големите ски зони в Австрия, но пленява всеки любител на зимните спортове, благодарение на своята очарователна, традиционна атмосфера и прекрасни панорамни гледки към планините. Има подходящи писти както за семействата, така и за амбициозни скиори, както и добре достъпни зони за фрийрайд.

Разгледайте и предложенията ни за : ски пакети с лифт карти SkiHit Източен Тирол и за Мьолталер Глетчер