Парадиски / Paradiski-Les Arcs-Peisey-Vallandry-La Plagne/

ПАРАДИСКИ (PARADISKI)
Ски курортът Парадиски(Paradiski) - неповторим избор за незабравима ски почивка

Ски зоната на Paradiski е смятана за една от най-добрите в световен аспект.Парадиски зоната е разположена във френския регион Савой, в планинския масив Vanoise, обединяващ зимните курорти La Plagne , Les Arcs и Peisey Vallandry , в една от най-големите и разнообразни ски зони в света.

Les Arcs - 5 свързани селища, с изглед към Монbлан и всичко това, за да ви предостави невероятни преживявания по време на престоя ви

Peisey-Vallandry - скритият скъпоценен камък в сърцето на Парадиски, 2 курорта близнаци, сгушени сред дърветата.Едно страхотно ски изживяване, комбинирано с автентичност, в основата на Vanoise Express

La Plagne - 10 места, изпъстрени над зашеметяващи долини, очарователни села и курорти на голяма надморска височина.Ски курортът с известната червена шапка е идеален, както за семейна почивка, така и за най-добрите зимни любители, търсещи този специален момент.

През 2004 година е построен двувъжения лифт Vanoise Express, и това прави възможна директната връзка между ски курортът Les Arcs със ски зоната La Plagne, чрез лифт станцията - Les Arcs.

Приблизително 250 писти от всички нива на трудност с дължина от 425 километра са на разположение на почиващите в Paradiski. С помоща на 157 лифта, инфраструктурата на ски зоната е оптимално свързана, и по този начин всички писти могат бързо и лесно да бъдат достигнати.

От двете страни на долината, всяко едно населено място предлага голямо разнообразие от предложения за развлечение през свободното време.Новопостроени хотели и комплекси в традиционен савойски стил се намират в населените места Arc 1950, Plan Peisey и Vallandry.

Парадиски в цифри:

425 км писти за ски алпийски дисциплини за всички нива

153 км писти за ски северни дисциплини

9 съоръжения за модерни спортове

4 слаломни трасета

9 „естествени” писти, които не са категоризирани, но са маркирани и охранявани от персонала. Те са сред най-взискателните писти на курорта Ле-з-Арк.

51 механични съоръжения за ски писти, включително „Vanoise Express”, който понастоящем е най-големият лифт в света. Той свърза ски курорта Ле-з-Арк с Ла План.

-Четири причини да изберете ски курортa Парадиски, Франция:


1. Ски зона – походяща за всички скиори, от начинаещи до професионалисти:

Със своите 425 км писти курортът Парадиски (Paradiski) е страхотно и неограничено място за всички любители на зимните спортове. Paradiski е достъпен за семейства и скиори на всички нива, благодарение на многото сини писти, разположени в цялата зона.

115-те червени и черни склонове на Парадиски ще доставят неимоверно щастие и наслада на най-опитните скиори!

2. Съвременно, бързо и леснодостъпно оборудване:

В ски зоната Парадиски можете да се възползвате от най-новите високотехнологични лифтове, превозващи повече пътници, винаги навреме. И благодарение на приложението YUGE, не е нужно да чакате вече седалковите лифтове Революционната му система от сензори ви дава цялата информация в реално време на вашия мобилен телефон.

3. Гарантиран сняг:

70% от ски курорта се намира на над 2000 м надморска височина, така Парадиски гарантира оптимални снежни условия. „Бялото злато“ присъства дори и в по-ниските части през целия сезон благодарение на 323 хектара, оборудвани с машини за изкуствен сняг.

4. Сняг във всичките му състояния:

Наслаждавайте се всеки ден на безупречни обработените писти, благодарение на ноу-хау на екипите, работещи в курорта, които работят ежедневно, за да гарантират качествени писти.

Paradiski предлага и „NATUR“ пътеки, за да се почувствате в безопасност извън пистата.

Разгледайте и предложенията ни за ски: Ски в Парадиски / Paradiski-Les Arcs-Peisey-Vallandry-La Plagne/