Ски във Флахау, Ваграйн и Сейнт Йохан - Snow Space Salzburg

СКИ ВЪВ ФЛАХАУ, ВАГРАЙН И СЕЙНТ ЙОХАН АЛПЕНДОРФ (FLACHAU, WAGRAIN & ST. JOHANN)
SNOW SPACE SALZBURG

Сноу Спейс Залцбург (SNOW SPACE SALZBURG) се намира в средата на Залцбургската земя. Като част от най-големия ски рай за ски, Ski amade, Флахау, Ваграйн и Сейнт Йохан им Понгау се възползват от разнообразните 120 километра писти и 45 модерни въжени линии. Освен ски зоната, има многобройни занимания, свързани със зимните спортове. През зимата на 2017/2018 регионите Flachau, Wagrain и St. Johann-Alpendorf се обединяват .Три ски зони се превръщат в един топ ски курорт: Сноу Спейс Залцбург (Snow Space Залцбург).
Сноу Спейс Залцбург предлага най-доброто за своите гости и любителите на зимните спортове; 120км перфектно поддържани и свързани писти; Различни видове писти във всяко ниво на трудност (червени, сини и черни писти); 45 модерни въжени линии и асансьори
7 входа за ски зоната; По 3 във Флахау и Вагрейн, по един в Алпендорф и в Сейнт Йохан им Понгау, повече от 60 хотела, ресторанти и апре ски места; безплатен Wi-Fi в цялата ски зона и още много. Сноу Спейс Залцбург е рай за любителите на зимните спортове и предлага правилната програма за всеки вкус, с вълнуващи акценти и нещо специално.
ВАГРАЙН(WAGRAIN)- НАЙ-ДОБРАТА ДЕСТИНАЦИЯ ЗА СЛЕДВАЩАТА ВИ ПОЧИВКА
Ваграйн (Wagrain) е един от трите очарователни ски курорти, които съставляват Snow Space Залцбург. Разположен на 850 метра надморска височина, Ваграйн е известен със своята невероятна природна красота, което го прави една от най-популярните дестинации за почивка в Австрия. Великолепни върхове, широки писти, живописен пейзаж и слънчево местоположение ще направят вашата почивка във Ваграйн незабравимо изживяване.Разположен само на 70 километра и само на един час път с кола от град Залцбург. С пряката си връзка със ски курортите Флахау и Сейнт Йохан-Алпендорф, Ваграйн е част от ски регионите Salzburger Sportwelt и Ski amadé, като последният е най-големият ски рай на Австрия с общо 760 километра писти.Сноу Спейс Залцбург ви предлага седем входни точки към ски курорта, три от които са разположени във Wagrain. С отлични условия на пистите, съвременни лифтове, разнообразни спускания и много други акценти, Snow Space Salzburg привлича безброй любители на зимните спортове всяка зима. 120 километра перфектно поддържани писти и най-съвременните лифтове ; 7 входни точки към ски курорта - 3 от тях във Ваграйн; 12 ски училища , снежни паркове, и други тематични забавления за вашите деца; 100 процента сняг от месец декември

СЕЙНТ ЙОХАН -АЛПЕНДОРФ (ST.JOHANN-ALPENDORF) РАЙ ПРЕЗ ВСИЧКИ СЕЗОНИ
Сейнт Йохан-Алпендорф е вашата врата към света на най-чистото, ваканционно удоволствие. Насладете се на максимално забавление за ски и туризъм и открийте целогодишен рай за любителите на почивката. Сейнт Йохан предлага най-бързата ви източна точка за вход към ски курорта Snow Space Salzburg.С повече от 90 процента сини и червени писти и безброй предложения за друг вид семейна и активна почивка, Сейнт Йохан-Алпендорф е популярно място за семейства и запалени скиори през зимата. През топлите месеци има много възможности да прекарате активно лято в малкото селце, разположено само на 50 минути с кола от Залцбург. Нещо повече, Алпийският приключенски парк „Ghost Mountain“ е друга популярна дестинация за семейни, еднодневни екскурзии в околностите на Сейнт Йохан. Със своето разположение на 800 метра надморска височина, система за сняг, стигаща до долината и удобната връзка със ски курортите Флахау и Ваграйн, Сейнт Йохан-Алпендорф е рай за всички любители на зимата и запалените скиори. Съвременните лифтове ви отвеждат до най-добрите писти на ски-курорта Snow Space Залцбург за нула време, с безброй добре поддържани и разнообразни спускания, които отвеждат вас и семейството ви до Алпендорф.Отпуснете се в една от многото удобни планински хижи и се насладете на някои от вкусните традиционни деликатеси там, преди да се спуснете надолу по планината с вашите ски или сноуборд. Ако търсите типични австрийски апре-ски забавления, Сейнт Йохан-Алпендорф е идеалното място и за вас. И много повече: Сейнт Йохан-Алпендорф не е просто разположен в сърцето на ски-курорта Snow Space Залцбург, но е и част от най-големия ски рай в Австрия, Ski amadé, с 270 лифта, 760 километра писти и повече от 260 планини хижи и хотели.