СКИ ХОХКЬОНИГ

СКИ В ХОХКЬОНИГ, ЗАЛЦБУРГ
Ein Hoch auf den König!- По-високо от краля !

В курортния регион Hochkönig всеки се чувства като у дома си.. Планините и природата карат посетителите да се чувстват наистина възвишени, оставяйки ги с незабравими спомени от почивката Първият възторг е още в самото начало, при вида на панорамата.. Вторият възторг идва от кулинарните изкушения , които винаги са в сезон. и се сервират .дори и в най-малкта хижа в курорта Хохкьониг. В допълнение, Hochkönig е първият в света сертифициран веган регион, предлагащ многобройни вегански оферти. Мотото на курорта звучи по следния начин: Wer am Hochkönig ankommt, darf sich wie ein König fühlen.- Всеки дошъл в Хохкьониг, има правото да се чувства като крал.
60 от най-добре подготвените писти с 32 лифта и 120 км за ски бягане, както и 760 км писти, достъпни само с една ски карта посредством Ski Amadé, ще накарат пулса на всеки скиор да се повиши рязко от вълнение. Специален акцент през зимата е "Königstour" - най - красивата ски обиколка в Алпите. С 32 км непрекъснати, спиращи дъха ски писти, той свързва градовете Мария Алм, Диентен и Мюлбах. Регионът Hochkönig предлага не само 120 км от най-добре подготвените писти, но и 3 първокласни забавни парка. Funslope Schönanger в Aberg очаква всички онези, за които скоковете и елементите на забавните паркове са все още твърде предизвикателни.

Парк Blue Tomato Kings - Мюлбах
Парк Natrun за начинаещи - Maria Alm
Забавна писта Schönanger - Maria Alm
„LIVINGROOM“ Hochkönig - малка ски зона на Hochkeil

MARIA ALM- МАРИЯ АЛМ
Зимните спортове царуват в Мария Алм в студените зимни месеци. Не е чудно, че с всички възможности в този регион, няма какво повече да се желае. Затова ски екипите на FIS team са повече от щастливи да тренират в Мария Алм. Това зимно кралство предлага 120 км писти с най-добре подготвените ски писти, 30 км трасета за бягане, осветени тобогани и пролетни алеи, както и много романтични зимни пътеки за туризъм.Абсолютният връх през зимата е Кьонигстур, смятан за най-красивият ски тур в Алпите с 35 км писти и 7500 вертикални метра и 6 върха. Maria Alm е идеалната отправна точка за Königstour.

Dienten-Дийнтен, Зима като в приказките
Когато зимата покрие склоновете с бяло одеяло, отново е време да закопчавате ските. Dienten е централно разположен в ски зоната на региона Hochkönig. Лифтовете завършват точно в средата на града.

Мюлбах
Зимата в Мюлбах носи изключителна радост за скиорите със своите превъзходни условия и естествен сняг. гарантиращ 120 км отлични ски писти, най-добре подготвените пътеки за ски бягане, както и зимна чудеса за снегоходки. По ски пътеката за ски обиколки ски туровете могат да подобрят техниката ви, да обновят знанията ви или да се научите от нулата. Можете да направите всичко това на надморска височина от 1500 метра с впечатляващата природа на Mandlwände. Мюлбах е незабравимо преживяване за цялото семейство!

Разгледайте предложенията ни за ски почивка в Хохкьониг на : СКИ В ХОХКЬОНИГ - ЗАЛЦБУРГ