Дахщайн Уест / Dachstein West

СКИ РЕГИОН ДАХЩАЙН УЕСТ / DACHSTEIN WEST
Дахщайн Уест - чисто забавление на пистите и след това!

Ски регионът Дахщайн Уест е разположен в сърцето на Европа и малко или много, в географския център на Австрия. Накратко казано ски регионът Dachstein West ще ви вдъхнови! Невероятна планинска панорама, над 140 километра перфектни писти, вкусотии, поднесени от най-любезните домакини в Алпите, страхотна атмосфера, в която да се потопите и всичко, което помага да изпуснем парата от натовареното ни ежедневие. Ако са ви омръзнали скучните, подобни на магистрали ски писти и искате да се радвате на живота в традиционните алпийски ски хижи, поемете веднага към ски региона Дахщайн Уест.


Дахщайн Уест /Dachstein West Ski Area/ включва 7 австрийски ски зони (курорта) с общо 142 километра писти облужвани от 61 модерни лифтови съоръжения, а лифт картата с продължителност над 1,5 дни дава възможност да се карат ски във всеки един от тях - Абтенау (Abtenau), Аннаберг (Annaberg), Госау (Gosau), Катрин - Бад Ишгл (Katrin - Bad Ischl), Крипенщайн (Krippenstein), Оберттраун - Дахщайн (Obertraun/Dachstein) и Русбах (Rußbach).


Трите селца Русбах (Russbach), Госау (Gosau) и Анаберг (Annaberg) съставляват центъра на разнообразния ски регион Дахщайн Уест (Dachstein West). Тук ви очакват много забавни писти, огромен фрийстайл сноупарк за начинаещи и напреднали, неустоими деликатеси от най-гостоприемните ресторанти и планинска панорама, която ще ви остави направо без дъх. Деца над 1 година получават грижи почасово или целодневно от обучен персонал директно на първата станция на лифта при Hornbahn Russbach в Spatzennest. Всички напитки за децата са безплатни, а при желание може да се включи и обяд. Децата, които са отседнали с родителите си в Русбах (Russbach) получават безплатни грижи.


Ски регионът Дахщайн Уест (Dachstein West) е семейно ориентиран, създаден е сравнително отдавна, радва се на много сняг през сезона, много е разнообразен и едновременно модерен и достъпен. Тук мотото не е да става по-голям и по-лъскав, а по-скоро да остава автентичен и реален. В хора на алпийските ски региони в Австрия, гласът на Дахщайн Уест се различава много ясно и отчетливо.


За семействата с деца Дахщайн Уест е предпочитано място от много дълго време, не само защото получавате много срещу парите си, а и защото предлаганото тук отговаря на очакванията и изискванията на цялото семейство. Кратките разстояния и 'благоустроените' ски зони правят ориентацията много лесна. Специалните ски училища за деца като Sumsi-land в Госау, а също Bärencamp и Spatzennest в Русбах (Russbach) и Fuxi’s Indian land в Анаберг (Annaberg) гарантират безгржните семейни забавления. Децата на годинка и малко отгоре намират нови приятели в Spatzennest, докато техните по- възрастни братя и сестри изпробват белия килим. Родителите пък използват свободното време за усъвършенстване на карвинга. Специалните семейни оферти са в помощ на семейния бюджет.


На новите "фън писти" ('fun pistes' /Gaudipisten) в Дахщайн Уест (Dachstein West) карането на ски е гарантирано вълнуващо! Но моля, обърнете внимание - те не са само за напреднали скиори - 'Wilde Hilde', 'Rock’n Roll' и 'Donnergroll' - са достъпни и за начинаещите такива!

Разгледайте и офертите ни за настаняване в Дахщайн-Уест: Ски в Дахщайн Уест / Dachstein West